bay bay

*snyft*
kommer sakna trimis värld..haft denna bloggen i över ett år..men men.. detta e iaf sista inlägget på denna adressen..har startat upp den andra adressen nu..kommer kolla in då å då nu i början för å kolla kommentarer om de e nån mer som vill ha nya adressen..
kul att så många hört av sig å vill följa me till den nya :-)
men som sagt ni kan fråga här, på facebook, msn,eller helt enkelt rakt ut till mej om nya adressen :-)

ja så ärä,ska inte lägga ner mer tid här nu :-(

*Over and Out*

V 34 närmar sig slutet

på både graviditeten åbloggen...
ikväll tror ja att ja startar me den nya bloggen..tänkte att de kunde passa bra..byter ju graviditetsvecka idag, å ska ju ta magbilder å så sen. å då tänkte ja att de kan passa sig å lägga dom i den nya bloggen :-)

inte så mycke att uppdatera er om just nu..blir mera ikväll..ska försöka vagga ut på en promenad nu i regnet, Mimus står å gråter för att han har så tråkigt :-)

Pysslar

Mm håller på å grejar me den nya bloggen nu, blir en enkelt blogg precis som denna e.. så inga konstigheter i designen å sådär..enkelt å bra kör ja me :-) behärskar inte mer hehe..noll kunnig..:-)
men allt e ju så segt idag så man blir galen här på denna sidan..

men bara så ni vet nu då så blir de snart ny adress om ni vill följa me..så hör av er me en kommentar me ert namn och sida..(godkänner såklart inte de kommentarerna till publicering därni lämnar)

kommer nog byta ikväll, elleri morgon, bara ja fixat de sista på den..går som sagt seeeeeegt grrr..

kommer dock inte stänga detta kontot, för ja vill inte bli av me alla bilderna å allt man skrivit å sådär..å sen kommer ja väl kolla lite då å då om de kommit nån kommentar om å vilja följa me mej till mitt nya place :-)

hörde av mej till dom som har blogg å frågade om man kunde få ny adress på bloggen man redan har, eller om man på nåt vis kunde få me sig allt man har på bloggen till en ny adress, men inget av de gick :-(
de enda e ju å kopiera å lägga in på nytt..å de kanske ja gör me "graviditetsberättelserna" dumt om dom två första delarna i den ligger här å så kommer fortsättningen på andra adressen :-)

magbilderna vet ja inte hur ja ska göra me..får se om ja orkar lägga in dom på nytt..eller om ja helt enkelt börjar på den nya bloggen i morgon från vecka 34 å fram till förlossningen?!..går ju in i ny vecka i morgon å de ska komma på nya bloggen iaf..

skönt att man äntligen e på väg, har ju tänkt å byta länge, långt innan de elaka kommentarena började komma..men de va dom kommentarerna som fick mej å äntligen ta tag i saken..

konstigt nog nu sista dagarna så har människan inte kommenterat nåt,blev skrämd?? eller bara tror att ja 9inte byter om ja inte får elaka kommentarer?..hmm ja..skitsamma.. nu slipper ni ju läsa om mitt patetiska skitliv..som ni kallade de..ellernåt i den stilen :-) för många som har adressen som inte ska ha den..

men nu vet ni hur de ligger till!


ont å trött

usch, nu kommer de ett negativt inlägg igen, många av den sorten nu för tiden..men men ja e inte mer än människa och har ständigt ont, lätt att de blir negativt då..

va sååå trött igår, läste en stund å somnade jättegott i en timme ungefär.. sen satte värken i fogarna till ordentligt..å då orkar man inte ligga på höfterna, gör svinont..å på rygg orkar ja inte ligga,då spänner de i magen alldeles för mycke å så känns de som ja ska kissa på mej, inte trevligt :-)

de e liksom inte nog me att man ska ha skitont av å röra sig å anstränga sig..nä man ska ha ont av å sitta å ligga oxå..ALLT gör ont, å de e så frustrerande..

precis ätit mat nu, hundarna e trötta dom me som tur e, så ska nog ta å göra Mimus sällskap i sängen ett tag tror ja..

RSS 2.0