Barnmorskebesök mm

idag ska man knalla iväg på kontroll hos barnmorskan igen då, tiden går så fort, tycker ja nyss va där men de va 14 dagar sen..ska bli intressant som sagt å få se hur mycke magen växt, slår aldrig fel, den växer 2 cm på 14 dagar hittils, säkert har den gjort de nu me, å att de bara e ja som inbillar mej att de e mer, e nog bara de att den har blivit hårdare (än vanligt ska tilläggas) å "jobbigare" som de känns som att den e större :-)
hur länge kan en bebis i magen ha hicka egentligen?? han har hicka så otroligt länge.. kanske ska ta upp de me BM idag oxå, massor ja ska ta upp me henne idag känns de som..bland annat de där me föräldragruppen oxå, den börjar ju på torsdag den.. vill så gärna gå den men, känns inte bra innombords, kommer nog bara bli massa tankar å gråtfärdig..ja vi får se.. hon vet ju hur ja mår oxå, men vill iaf ta upp de igen så hon inte undrar ifall ja inte kommer..

önskar de fanns ett mirakelpiller som gjorde att ja kunde gå utan smärta :-( som gjorde att ja kunde sova en hel natt.. jaja älskar magen å lillen, e värt detta :-) man vet ju att de går över, e väl de som får en å uthärda, att man vet att de försvinner.. iaf de fysiska! å ja vet att när han kommer ut så kommer ja läka på ett sätt som säkert inte går att beskriva i hjärtat!

han e ju redan mitt allt, kan bara tänka mej kärleken då ja får han i mina armar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0