healing

ja då har man varit å healat sig idag då..grymt avslappnat måste ja säga.. fogarna å ryggen känns mycke mjukare å behagligare.. ja e inte botad eller nåt sånt  ha ha..men healing släpper på spänningar man har i kropp å själ..å de e ju skönt å få va mjukare där för en liten stund iaf :-)

sen såg å kände hon ju en del när ja låg där oxå.. i slutet sa hon du måste vara rädd om dej i framtiden nu, tänk dej för innan du inleder nånting...e mycke sorg i min själ, av allt å alla man stött på i livet.. sen sa hon du ska inte vara så rädd, du e inte ensam.. du har så många omkring dej som kommer hjälpa..va inte så rädd..tänk inte för mycke på de där.. sen sa hon lite saker som e för privata, som ja helst inte lägger ut här..inte för att ja inte vill stå för de, men för att ja vet att vissa människor läser bloggen som jag inte vill ska veta detta..

sjukt hur folk kan läsa av en så, e ju de ja varit sista dagarna nu, känslorna har flödat å man har tänkt mer än vanligt..tänker de gör ja alltid mycke å hänger upp mej på saker å ting..men som ja skrev tidigare idag så har de varit ett jobbigt dygn..
har ju inte som ja skrev förut gråtit på de viset på länge, alltså tårarna bara flödade nästan utan anledning, bara kom sådär liksom..

sen såg hon även en gul enplansvilla, ett hals smycke me blå sten i, och en man i chackrutig skjorta.. bilder som bara kom upp för henne när hon arbetade me mej..vet inte va dom kan betyda...men de kanske man får veta så småningom, eller aldrig :-)

i morgon ska ja gå till labb å tömma mej på lite blod e de tänkt..alltid lika kul *not*

men nu ska ja göra mej redo för tv time i sängen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0