uppdatering

från dagen..

va på rutinkontroll hos barnmorskan idag, skönt att man har varannan vecka, behövde inte ta några prover denna gång iaf, räcker me att man tar varannan gång nu,,skönt de, inge vidrae skoj å ta blodprover en gång i fjortondagen, iaf inte me mina ådror, huvva..

magen följde min lilla kurva å hade växt me 2 cm :-)
å lillens hjärtljud låg runt 140 som de brukar, fast de ändrar sig otroligt mycke haha, han går jättelågt fast inte farligt lågt, å sen het plötsligt så e han uppe i ca 140 igen :-) å de e ju ett gott tecken som sagt..
hon klämde å kände å tyckte huvudet låg neråt nu, men ville inte klämma för hårt heller (har en svårt mage å känna, den e så hård) men nästa besök kan hon klämma hårdare sa hon..

vägde mej, å gått upp 11 kilo sen invägningen som vi gjorde i vecka 8a tror ja de va..helt normalt sa hon..

å sen lite prat om vaccinet, ja e kallad den 20e, blir väl på tisdag de då..jävla vaccin, inte bra å proppa i sig en massa sån skit..men men..skulle ja råka ut för "influensan" så kan jag löpa 4 ggr så stor risk å få komplikationer som kan få barnet å dö.. men sen så e de inte speciellt forskat i hur ett barn reagerar på vaccinet..så man ska nog ha i baktanken att barnet kan ta skada av de me hjärnskador å liknande..
ja sa till barnmorskan att, hade ja inte haft gossen i magen hade ja aldrig tvivlat, hade inte tagit vaccinet..de e ju konstaterat att dom som ligger i koma å dött av detta, e folk som har en nedsatt kropp pga olika anledningar.. inte bara av "influensan" för en vanligt frisk människa e de inte farligare än en vanlig förkylning..
jaja nog om de, e så jävla trött på allt tjat å prat om denna grejen usch.. så förstorat alltsammans..
tar de för bebisens skull så de inte händer den nåt, sen får man väl hålla tummarna för att de inte skadar mitt barn på nåt sätt..
hade de varit nåt som tydde på de sa bm att de kan va skadligt för barnet så hade man fått veta..men ja menar, man vet ju aldrig.. men ja tar de! får väl lita på va dom råder mej till..

i morgon ska ja till läkaren på mödravården, pga foglossningen å de där, å få nytt sjukintyg..behöver bara sjukskrivas nu i 6 dagar haha..mitt sjukintyg tar slut 15e nu i veckan å den 21e börjar ja gå på havandeskapsersättningen.. störande 6 dagar liksom..uhh..

sen till chefen me de, å sen ska ja kolla runt lite på stan tänkte ja.. om ja orkar..
sen senare på dagen e de ju tänkt ja måste till vårdcentralen igen å få B12 sprutan, men vette fan, pallar nog inte te stan två ggr på en dag..då strejkar nog mina ben, höfter å rygg, så får nog boka om den tiden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0