vaccinerad

då har man fått första dosen av vaccin idag då, usch..e ju som å välja pest eller kolera de där..men nu e de gjort..lite lätt ångest innan, men de gick smidigt :-) gjorde inte speciellt ont, men de kändes, sved å sprängde..nu återstår å se om man får några biverkningar då, säkert får ju ja de me min otur hehe.. alla ja känner till som tagit sprutan har fått en jäkla värk i armen iaf, så de får ja nog räkna me, därför gav dom sprutan i vänster eftersom ja e högerhänt..

sen gick vi på stan lite, fick köpt lite kläder till lillen, några delade sett, en i mer sportmodell, å en i plysch jättefina, jacka/byxa..å ett par bruna byxor i plysch..å en t-tröja..å två par strumpor :-)

kul för dej som kommenterade förra inlägget att du känner pappan till mitt barn å tycker att han e en underbar kille.. har dock ingen aning om vem du e, å va ja har me de å göra`??
jaja nog om de..

ska lägga in början av min lilla berättelse nu efter detta inlägget tänkte ja.. del ett av?? de vet ja inte som sagt :-)

kan säga som så att de e väldigt känslosamt för mej å skriva berättelsen, mycke känslor å tankar som kommer tillbaka.. men ja vill ha de nerskrivet, å varför inte dela me sig?? men ha tålamod tills hela e färdig, e som sagt rätt jobbigt..blir en del tårar mellan tänkandet å skrivandet om ja säger så, därför kan ja inte ta allt på en gång, blir för kämpigt. plus att de blir rätt långt, å då e de jobbigt för er att läsa me så mycke på en gång..bättre å dela upp de i olika delar..
så har gjort en kategori som heter just "graviditetsberättelse" som dom kommer ligga under..

nu ska ja lägga ut den å sen vila, kraftigt ont å sliten efter allt gående idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0